Doctor icon
Zoom +Zoom -

CSR - Virksomhedens Sociale Ansvar

CSR - forretning med hjerne og hjerte
Når året skal gøres op, ser man i mange virksomheder kun på, hvad der er tjent, men sjældent på hvorledes indtjeningen rent faktisk er opnået, og man sætter ofte lighedstegn mellem høj indtjening og succes.

I privatlivet ser de fleste mere nuanceret på året der gik, når man ved nytårstid gør det forgangene år op. Her forholder man sig til, om man har undgået alvorlige sygdomme, om det går godt for ens venner, om ens børn klarer sig godt, om man har haft nogle dejlige oplevelser o.s.v. Når det gælder privatlivet har de fleste af os således forståelse for, at mange penge i sig selv ikke er udtryk for succes.

Vi er så privilegerede, at hele vores forretning har et positivt formål, men vi vil gerne måle vores forretningsmæssige succes lige så nuanceret, som var det vores privatliv. Derfor måler vi ikke kun vores succes med en målestok, der måler økonomiske resultater, vi måler også vores menneskelige-, sociale og miljømæssigt resultater.

Det er en løbende proces at udvikle og optimere vores forretning, derfor lægger vi stor vægt på at vores medarbejdere og samarbejdspartnere i høj grad drives af glæde, passion og et personligt ansvar.

(CSR = Corporate Social Responsibility)
International Rescue Journal | Medarbejdere | CSR | Presserum | Privacy | Kontakt