Doctor icon
Zoom +Zoom -

Global sikkerhed

Alle, som ofte rejser eller flytter, kender til besværet med at holde styr på de personlige og medicinske data. Med en Rescue-Journal behøver du ikke længere bekymre dig om dette. Du skal blot huske dit Rescue-Journal nummer, så kan du ajourføre og hente data fra din personlige Rescue-Journal fra alle computere med Internetadgang, uanset hvor i verden du opholder dig.

Men du behøver ikke rejse langt eller ofte for at få glæde af en personlig Rescue-Journal – tænk blot på kondiløberen, som falder om med et ildebefindende, hjertestop eller lignende – han har sandsynligvis ingen personlige papirer på sig. Men har han sit ur med en Rescue-Journal label på bagsiden, vil han hurtigt kunne få den optimale behandling og hans nærmeste familie vil omgående kunne underrettes.

Den globale sikring giver dig en personlig tryghed, selv når du blot er få km hjemmefra.


Din Rescue-Journal er altid med dig
Rescue-Journal følger dig overalt i verden og tager højde for, at du kan komme i situationer, hvor dine personlige og medicinske data skal kunne læses på andre sprog. Du bestemmer selv, hvilket af de valgfrie sprog du indtaster dine data på, og herefter kan din Rescue-Journal journal læses på et hvilket som helst af de mange valgfrie sprog – dette gælder dog ikke Rescue-Journal FREE versionen, som kun kan aflæses på det sprog, den er oprettet på.

Læs desuden mere om sikkerheden i ”Tryg håndtering af dine data”.

International Rescue Journal | Medarbejdere | CSR | Presserum | Privacy | Kontakt