Doctor icon
Zoom +Zoom -

Overvinder mange sprogbarierer

Din personlige Rescue-Journal følger dig overalt, og tager højde for, at du kan komme i situationer, hvor dine personlige og medicinske data skal kunne aflæses på andre sprog. Du bestemmer selv, hvilket af de valgfrie sprog du ønsker at indtaste dine data på. Herefter kan din Rescue-Journal aflæses på et hvilket som helst af de mange valgfrie sprog.

Skal du ud at rejse, sørger du selvfølgelig for at have et print med af din personlige Rescue-Journal på destinationens sprog, således at du hurtigt vil kunne modtage korrekt behandling, hvis du skulle komme til skade.  


Rescue-Journal lever op til alle internationale standarder

Alle sygdomme er angivet med både dansk og latinsk navn (internationalt lægesprog) samt med det internationale WHO ICD-10-CM nummer (sygdomsregister med nummerering af de fleste sygdomme), som kan hjælpe læger og behandlingspersonale yderligere i en akut situation.

Medicinprodukter navngives forskelligt fra land til land, derfor giver det kun begrænset mening at angive et produktnavn ved medicinforbrug. Det medicinske indhold er derimod internationalt og har tillige en international kode kaldet ATC-kode, som forstås af læger og hospitaler i hele verden.


Ekstra sikring af allergikere

Som en yderligere smart finesse kan du få glæde af din Rescue-Journal, når du f.eks. skal på restaurant i udlandet. Har du fødevare-allergi, kan det nemlig være særdeles vanskeligt at forklare, hvad du ikke kan tåle på et fremmedsprog. Blot ved at vise din Rescue-Journal (printet på destinationens sprog) kan du sikre dig, at du kun får serveret mad og drikke, som du kan tåle.  

International Rescue Journal | Medarbejdere | CSR | Presserum | Privacy | Kontakt