Doctor icon
Zoom +Zoom -

Nyheder

Maj 2011

 

Nyt armbånd kan redde dit liv i hele verden      

 

International Rescue Journal indgik i 2010 et samarbejde med Stelton, om design og produktion af et specielt Rescue-Journal/Stelton armbånd, som kan rumme Rescue-Journalen i mini-udgaven. Nu er armbåndet til salg i Danmark samt de øvrige lande, som Steltons distributionsnet dækker.

 

Erfaringerne viser, at mange rammes af uheld på ferie, når de kun er iført badetøj og derfor ikke har legitimation på sig. Den vandtætte kapsel på det nye Rescue-Journal/Stelton armbånd, sikrer at man altid har alle væsentlige personlige og medicinske data på sig – en fantastisk personlig sikring specielt for dem som f.eks. er afhængig af vigtig medicin, har livstruende allergier (f.eks. mod penicillin eller insektbid), er kronisk syg eller måske blot har smag for løsslupne ferieture.

 

Det er nemt: Man udfylder sin Rescue-Journal online, herefter downlader og printer man den som Rescue-Journal Mini (printes som forside + bagside på ét ark almindeligt A4 kopipapir). Alle sprogversioner er samlet på arket og man klipper blot den sprogudgave ud, som man ønsker at anvende, ruller den sammen og gemmer den i armbåndets kapsel. Så er man klar til at rejse ud i verden og skal ikke bekymre sig om evt. sprogproblemer, hvis uheldet rammer.     

 

Armbåndet fås i 2 størrelser. Herrestørrelsen (Ø21 cm) fås i sort og dame/børne størrelsen (Ø18 cm) fås i farverne sort, himmelblå, vårgrøn og pink.

 

På Steltons hjemmeside www.stelton.dk kan du læse mere og finde nærmeste forhandler – flere af disse har i øvrigt netbutik.                                                                  

International Rescue Journal | Medarbejdere | CSR | Presserum | Privacy | Kontakt