Doctor icon
Zoom +Zoom -

Rescue-Journal tilbehør

Rescue-Journal tilbehør kan desværre endnu ikke købes

For at få den optimale personlige sikring bør du købe Rescue-Journal tilbehør.

Rescue-Journal labels


Rescue-Journal labels, pakke med fortrykte labels - kr. 29,-
Pakke med A5 Rescue-Journal labels i forskellige størrelser. Arkets labels er fortrykt med Rescue-Journal logo og så printer du selv dine personlige data. Du indsætter blot arket i din printer, så udvælges og placeres alle relevante data automatisk - du kan f.eks. sætte de små labels på bagsiden af dit ur eller mobil-tlf (har kun plads til dit Rescue-Journal nr.) og lidt større labels med plads til foto, navn, adresse, Rescue-Journal nr. m.v., som passer til USB Flash Card.
Disse label-ark kan printes i både ink-jet og laser-printere.
Pakken indeholder 2 ark med fortrykte labels + 2 ark med labels i klar folie (sættes oven på de printede labels for beskyttelse) + 2 ark i printerpapir til brug for test af printet inden der printes endeligt på de originale labels.
(Bemærk at funktion til print af Rescue-Journal labels ikke er inkluderet i Rescue-Journal FREE versionen).

Rescue-Journal USB stick


USB Flash Drives, 1GB – kr. 129,-
Hav altid alle dine personlige og medicinske data på dig f.eks. i nøglebundet. Her er rigeligt med plads til alle sprogversioner af din personlige Rescue-Journal samt f.eks. røntgenbilleder, EKG-diagram, kopi af medicin-pas, recepter og lignende. (Bemærk, at hvis du har en Rescue-Journal FREE version, kan du kun hente og gemme din Rescue-Journal på det sprog, du har valgt ved oprettelse af Rescue-Journal).

Rescue-Journal USB flash-card


USB Flash Card, 1GB – kr. 159,-
Flash Card’et passer perfekt til pungen og er uden sammenligning den mest handy løsning. Med Flash Card’et har du altid dine personlige og medicinske data på dig. Her er plads til alle sprogversioner af din personlige Rescue-Journal samt f.eks. røntgenbilleder, EKG-diagram, kopi af medicin-pas, recepter og lignende. (Bemærk, at hvis du har en Rescue-Journal FREE version, kan du kun hente og gemme din Rescue-Journal på det sprog, du har valgt ved oprettelse af Rescue-Journal).

Der kommer løbende nyheder, derfor vil oversigten jævnligt blive opdateret.

De angivne priser er eksklusiv ekspedition og forsendelse – læs mere herom når du bestiller.


International Rescue Journal | Medarbejdere | CSR | Presserum | Privacy | Kontakt