Doctor icon
Zoom +Zoom -

Tryg og sikker håndtering af dine data

Sikkerheden omkring håndtering af data i Rescue-Journal systemet er meget høj og følger på alle måder gældende lovgivnings restriktive regler for håndtering af personfølsomme data*. Lovgivningen foreskriver i øvrigt, at videregivelse af medicinske data skal ske under hensyn til, at denne type information kan betyde forskellen mellem liv og død, og derfor altid skal hurtigst muligt frem til redningspersonale, hospitaler og lignende i tilfælde af sygdom og ulykke.

I Rescue-Journal systemet forvandles alle brugere til et 12-cifret nummer og man kan på ingen måde søge på personnavne, lande, specielle sygdomme eller lignende søgekriterier.

Personalet, der har adgang til serverfaciliteterne, er naturligvis også omfattet af gældende sikkerhedsregler for fortrolig omgang med persondata.


Sikkerhed på dine betingelser
Vi har alle forskellige grænser for, hvilke personlige informationer vi ønsker at give andre adgang til, derfor bestemmer du selv, hvilke felter du ønsker at udfylde i den personlige Rescue-Journal.

Af sikkerhedsmæssige grunde består Rescue-Journal af to journaldele:

Rescue-Journal Public - den ”offentligt tilgængelige” del af Rescue-Journal. 
Udfyldes med de informationer, som man ønsker, at redningspersonale, læger eller hospitaler skal have adgang til i tilfælde af en ulykke, hvor man f.eks. er bevidstløs og derfor ikke selv er i stand til at træffe beslutning om, hvilke informationer man ønsker at videregive.
Adgang opnås med det 12 cifret Rescue-Journal-nr., som f.eks. kan læses på Rescue-Journal label på ur, mobil-tlf. eller lignende.

Rescue-Journal Private - den private del af Rescue-Journal, som er beskyttet af et ekstra højt sikkerhedsniveau.
Alle oplysninger som registreres i Rescue-Journal Public overføres også automatisk til Rescue-Journal Private. Herudover kan man udfylde alle de øvrige felter, som man ikke ønsker ”offentlig” adgang til og som derfor er ekstra godt beskyttet i Private. Mulighed for at læse og redigere denne del af Rescue-Journal journalen kræver Rescue-Journal nr. + e-mail adresse + personligt 8 cifret Rescue-Journal password.

Hvis du evt. har været så uheldig, at dit Rescue-Journal nummer er faldet i de forkerte hænder, kan du nemt få et nyt. Gå ind på ”Rediger Rescue-Journal” præcis som når du opdaterer din Rescue-Journal. Her kan du få et nyt Rescue-Journal nummer.

Rescue-Journal er Verisign certificeret

 

 

*) Følger dansk lovgivning, hvor International Rescue Journal ApS er registreret.

International Rescue Journal | Medarbejdere | CSR | Presserum | Privacy | Kontakt